Obchodné podmienky, súbory Cookies a Ochrana súkromia

I. Úvodné ustanovenia

  1. Prevádzkovateľom internetového portálu je spoločnosť Pledge s.r.o. so sídlom Závodná 3B 821 06 Bratislava – mestská časť Podunajské Biskupice (IČO: 50304321) zapísaná na Bratislava I, odd. Sro, vl.č.111092/B (ďalej už ako Vosveteit.sk alebo Prevádzkovateľ).  V prípade potreby nás môžete kontaktovať na e-mailovej adrese: info@vosveteit.sk.
  2. Vosveteit.sk poskytuje všetky svoje služby čitateľom alebo používateľom bezodplatne, pokiaľ nie je uvedené inak.
  3. Naše služby nie sú určené pre osoby mladšie než 16 rokov!
  4. Podmienkou využívania služieb portálu Vosveteit.sk je akceptovanie podmienok Prevádzkovateľa. Ak s podmienkami nesúhlasíte tak nie ste oprávnený využívať služby Prevádzkovateľa.

II. Ochrana súkromia

  1. Prevádzkovateľ rešpektuje súkromie používateľov portálu. Pojmom osobné údaje označujeme všetky údaje, ktorými je možné identifikovať jednotlivca (meno, priezvisko, adresa,…). Odovzdávanie osobných údajov (e-mailové adresy či iné informácie) poskytuje používateľ len na dobrovoľnej báze. Nikdy Prevádzkovateľ vás nebude nútiť, aby ste mu odovzdali osobné údaje. V prípade zbierania osobných údajov sú spracovávané podľa ust. zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení (ďalej už len osobné údaje) a v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (GDPR).
  2. Vo všeobecnosti  využívanie niektorých stránok môže vyžadovať cookies súbory alebo inú technológiu sledovania.

Na čo slúžia cookies a prečo ich používame?

Cookies sú krátke textové súbory, ktoré odosielajú internetové prehliadače navštíveným stránkam. Tieto údaje slúžia na analýzu správania sa používateľov. Napríklad na zistenie preferovaného jazyka a ďalších nastavení vďaka čomu vieme poskytnúť Vám čitateľom kvalitnejší obsah a teda celkovo zvýšiť kvalitu naších služieb (napr. Na základe zozbieraných dát sme v nedávnej minulosti urobili kompletný preklad stránky do slovenského jazyka).

Cookies tretích strán, umiestnených na našich stánkach / Spracovávatelia osobných a iných údajov a ich podmienky používania

Cookies tretích strán spracovúvajú poskytovatelia služieb ako Google Analytics, Google Adsense, Facebook  a ďalší. Tieto cookies nám slúžia na analýzu používateľského správania a lepšieho cielenia reklamy. Prevádzkovateľ portálu k ním nemá prístup.

mailchimp.com

onesignal.com

policies.google.com (Technologies)

policies.google.com (Privacy)

Google Adsense

Facebook.com

Chcete obmedziť alebo zmeniť nastavenia cookies? 

Tieto nastavenia závisia od internetového prehliadača, ktorý využívate. Pri tejto činnosti nedochádza k zaznamenávaniu osobných údajov alebo iných údajov okrem informácií o navštívenom obsahu Stránky, IP adresy, z ktorej návštevník stránku navštívil, o čase strávenom na stránke a iných aktivitách spojených s návštevou stránky (napríklad koľkokrát ste si zobrazil stránku a podobne).  Tieto dáta sú informácie o pohybe návštevníka webstránky, ktoré ukladá internetový prehliadač na disk počítača, z ktorého návštevník navštívil stránku a spoločnosť ako Facebook, Google či iná ich načítava pri návšteve iných stránok za účelom výberu reklám. Toto správanie môže zákazník zrušiť na svojom internetovom prehliadači.

Aké dáta o Vás spracovávame?

    1. V prípade prihlásenia návštevníka webstránky do newslettera dáva návštevník svojím potvrdením e-mailu súhlas so spracovávaním osobných informácií v rozsahu e-mailovej adresy, IP adresy ako aj vstupnej stránky kde návštevník zadal svoju e-mailovú adresu, prípadne iné údaje, ktoré nám na dobrovoľnej báze poskytnete ako prevádzkovateľovi portálu tak aj tretím stranám, prostredníctvom ktorých sú e-mailové adresy zbierané (napr.: Sumo Group Inc. (d/b/a „AppSumo“,“Sumo“,“Sumo.com“) 1305 E. 6th St #3 Austin, TX 78702) a následným rozosielaním e-mailov, resp. newslettera (napr: MailChimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA, 30308). Návštevník môže o výmaz požiadať prostredníctvom elektronickej pošty na adresu: info@vsveteit.sk alebo prostredníctvom priameho odhlásenia sa z footera newsltettera. V prípade odhlásenia prostredníctvom e-mailu v predmete správy prosím uveďte „výmaz osobných údajov“.  Vaše údaje budeme spracovávať dovtedy, kým nám neuvediete že žiadate o ich výmaz. Následne v prípade žiadosti o výmaz budú najneskôr do 30 dní  odstránené.
    2. Dáta z používania portálu, ktoré zbierame umožňujú nepriamu identifikáciu. Ide hlavne o dáta ako sú: dáta o zariadení, z ktorého navštevujete náš portál, dáta z logov (ako sú IP adresa, čas prístupu, počet zobrazení stránky, čas strávený na stránke a ďalšie), dáta zo súborov cookies a monitorovacích programov našich partnerov (Google Analytics, Facebook, Google Adsense, a ďalšie) či informácie z pluginov, ktoré aktívne využívame. Podľa tohto bodu  nie je možné identifikovať konkrétnu osobu. Osobnými údajmi by stali vtedy ak by ich bolo možné priradiť napr. prihlásenej osobe na stránke (v súčasnosti neposkytujeme možnosť registrácie).  V rámci notifikácií (OneSignal) využívame služby spoločnosti OneSignal, Inc., so sídlom San Mateo, CA, USA, ktorá spracováva osobné dáta v zmysle týchto podmienok ochrany súkromia.

      Komentáre

      1. Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

      Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

      Vložený obsah z tretích stránok

      1. Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Pledge s.r.o. tieto údaje využíva najme za účelom zlepšovania poskytovania služieb, optimalizácie stránok, analytické a štatistické reporty, prispôsobenia reklám, zistenia zneužívania portálu a zabezpečenia riadného chodu našich služieb.

Komu Vaše dáta poskytujeme?

  1. Vaša dáta poskytneme na základe platných právnych noriem a predpisov orgánom verejnej  správy a to len na základe žiadosti.
  2. Našim poradcom, marketérom, poskytovateľom IT služieb, a podobne a to za účelom zabezpečenia  riadneho  chodu portálu  na plnenie našich povinností a oprávnených záujmov.
  3. S osobami, s ktoré majú postavenie Sprostredkovatelia v súlade s GDPR a zároveň sprostredkovávajú služby len na základe pokynov a v mene Pledge s.r.o

III. Práva a povinnosti

  1. Používateľ je povinný dodržiavať podmienky Prevádzkovateľa.
  2. Je výslovne zakázané používať expresívne výrazy ako sú napr. urážky či iné správanie, ktoré je v rozpore so všeobecne akceptovateľnou spoločenskou morálkou a etikou.
  3. Prevádzkovateľ nezodpovedná za obsah, ktorého autorom sú používatelia. Za ňho nesie plnú zodpovednosť autor.
  4. Obsah Prevádzkovateľa nie je možné ďalej šíriť bezvedomia a súhlasu Prevádzkovateľa. V prípade šírenia obsahu Prevádzkovateľ povoľuje parafrázovanie obsahu s uvedeným hypertextového prekliku.

IV. Katalóg vybraných produktov / e-shop

  1. Všetky informácie, ktoré sú uvedené v katalógu produktov / e-shope sú pravidelne aktualizované na stránkach partnerov portálu.
  2. Partnerom Prevádzkovateľa je Obchod. Obchod je zahraničný predajca TomTop.com, ktorého vlastníkom je spoločnosť: Tomtop Technology Co., Ltd.
  3. Fyzicky nákup neprebieha na stránke Prevádzkovateľa, ale na stránke Obchodu.
  4. Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah popisov a ani aktuálnosť cien uvedený v Katalógu.
  5. Prevádzkovateľ sa však zaväzuje pravidelne obsah aktualizovať v minimálne jedenkrát mesačne. Z pravidla táto aktualizácia prebieha v prvom až druhom kalendárom týždni každého mesiaca. Prevádzkovateľ však nezodpovedá za aktuálnosť informácií. Aktuálne informácie môžete nájsť na stránke Obchodu.
  6. Ceny uvedené na stránke Prevádzkovateľa sú uvedené bez dane z pridanej hodnoty a všetkých ostatných poplatkov. Cena tovaru nezahŕňa náklady na dopravu. Dopravu fyzicky zabezpečuje Obchod, u ktorého bol tovar objednaný.
  7. Prípadnú reklamáciu a záruky treba riešiť s obchodom, u ktorého bol zakúpený tovar poďla platných podmienok Obchodu.
  8. Všetky práva a povinnosti si je potrebné uplatňovať v Obchode. Pred uplatňovaním práv a povinností si odporúčame naštudovať základné informácie, na ktoré sa môžete odvolávať (napr. Práva a povinnosti)

V. Záverečné ustanovenia

  1. Prevádzkovateľ je oprávnený kedykoľvek zmeniť pravidlá používania a používateľ je povinný sa s nimi pravidelne oboznamovať. Zmena pravidiel je platná dňom zverejnenia.
  2. Prevádzkovateľ si vyhradzuje kedykoľvek zmeniť a aj bez uvedenie dôvodu podmienky používania.
  3. Prevádzkovateľ výslovne upozorňuje, že nepreberá zodpovednosť za obsah označený ako PR, Reklama, TS (resp. tlačová správa) alebo odkazujúci na externé stránky ponúkajúce tovar konečnému spotrebiteľovi, , vrátane externých odkazov, ktoré vedú mimo stránky prevádzkovateľa.
  4. Podmienky sú platné od 25.5.2018

 

Close
Close
Vážení návštevníci, pre skvalitnenie obsahu, analýzy správania návštevníkov, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a prispôsobenia reklám využívame súbory cookies a iné technológie sledovania. Využívaním našich služieb súhlasíte s Pravidlami používania portálu