SpravodajstvoWindows 10 Mobile

Zariadenie Andromeda / Surface Phone sa spomína v najnovšom builde 17095

Projekt Andromeda sme na našom webe spomínali už naozaj veľakrát. Či už v súvislosti so skladacím smartfónom od Microsoftu, alebo v súvislosti so špeciálnou verziou operačného systému Windows Core OS, ktorý má byť v budúcnosti určený pre mobilné zariadenia od Microsoftu a jeho OEM partnerov. O oboch projektoch zatiaľ nemáme veľa informácií, no jedno je isté. Skladací smartfón Andromeda/ Surface Phone je na ceste a zrejme sa ho dočkáme už čoskoro.

Informácie o zariadení sa objavili v builde 17095

Všetkému naznačujú najnovšie informácie, ktoré sa objavili priamo v operačnom systéme Windows 10. Presnejšie sa jedná o build 17095, v ktorom sa nachádzajú prvé spomienky platformy zariadenia s označením Andromeda. Tieto informácie odhalil Alex Ionescu, ktorý sa o odhalených informáciách podelil s ostatnými fanúšikmi Windowsu na svojom Twitteri.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Samozrejme, zatiaľ sa môže jednať iba o planý poplach, no každého utešuje aspoň fakt, že projekt Andromeda nie je mŕtvy a Microsoft na ňom pracuje. Z doteraz známych informácií môžeme usúdiť, že zariadenie Surface Phone by sme mohli uvidieť už v priebehu tohto roku, zrejme koncom leta. Spoločnosť Microsoft už dávnejšie potvrdila, že už nevyrobí žiadny smartfón, no Surface Phone by patril do úplne novej kategórie mobilných zariadení, ktoré majú na cestách ponúknuť plnohodnotný výkon a funkcionalitu notebooku.

Všetky dostupné informácie, patenty a nákresy zariadenia Surface Phone nájdete na tejto stránke.

Zdroj: mspoweruser.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close