Spravodajstvo

Office 2016 je dostupný aj na mobiloch vďaka Build-u 10080

Vo štvrtok (dnes) Microsoft uvoľnil nový Build Windows 10 TP pre mobilné zariadenia pre členov Windows Insider Programu. Náhľad obsahuje beta verziu nového Windows Storu, ktorý je univerzálny pre všetky zariadenia s Windows 10. Vďaka tomu si môžete stiahnuť aj Office 2016 v kombinácií Word, Exel, PowerPoint a OneNote.

Taktiež sú v Store aj iné nové veci. Xbox aplikácia, umožňuje sledovať svoju aktivitu, trofeje, zoznam priateľov, správy, pozerať Game DVR klipy či pripojiť na sa váš Xbox One. Music Preview sprístupňuje možnosť počúvať pesničky aj z OneDrive, či vylepšuje posúvanie medzi hranými pesničkami, ktoré je teraz jednoduchšie. Video Preview je schopná prejsť naprieč zariadenia. To znamená, že ak pozeráte film na PC a pozastavíte ho, na mobile sa začne prehrávať presne tam kde ste skončili. Spustí aj MKV súbory. Aplikácia Fotoaparát má tiež nové možnosti, ale zatiaľ nie na zariadeniach Lumia 1520, 1020, 930, 830, 640 a 640XL. Tie sa majú dočkať neskôr.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

A konečne sa dočkali aj používatelia Lumia 930, Build je dostupný totiž aj pre nich. Novinka je  podporuje aj „neLumie“, presnejšie HTC One(M8) for Windows. Tešiť sa môžu aj vlastnícii Lumie 640 a jej väčšieho súrodenca XL.

Zdroj: winbeta.org , theverge.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Zobraziť komentáre
Close
Close